Lillstugan Hönan

Stuga i södra småland

 

Vi har en liten gäststuga på ca 52 kvm som ligger på vår gård i Gräsholma. På gården finns det inga djur, förutom ett antal katter och hund.

Stugan består av en öppen planlösning på nedre plan. Här finns kombinerat kök/vardagsrum, en liten hall samt toalett och dusch. I köket finns det mesta för matlagning, spis/ugn, kyl/frys, micro, diskmaskin och kaffebryggare. På nedre plan finns även bord och stolar, en TV med Boxer (grundutbud finns, annars medtages eget kort), en liten soffa samt en liten byrå.

 

En stor härlig halvinglasad altan finns med utsikt över omgivningen.

 

Mer bilder här: http://lillstugan.ekensgrenar.se/#home

 

Närmaste tätort är Strömsnäsbruk, 4 km. Där finns en matbutik, bank, vårdcentral, pizzeria, bibliotek. Markaryd centralort ligger 1 mil söderut och norrut 3,5 mil finns Ljungby. Till Ljungby tar det 25 min och där kommer inom kort nytt handelscentrum byggas.

 

Pris (högsäsong):

Dygnspris: 500 kr

Veckopris: 3000 kr

(söndag-söndag)

För bokning eller för mera information kontakta oss:

Telefon: 0433-231 60

Malin 070-592 73 12

Sven-Eric 070-366 19 07
Eva 070-558 30 15

E-post: stugan@ekensgrenar.se

 

Ett visst ljud kan i bland höras från motorvägen.

 

.

 

 

Stugans övre plan består av ett stort sovloft (obs! en brant trappa upp). Här finns tre enkelsängar och en dubbelsäng samt en liten garderob. Om så önskas kan två av enkelsängar sättas ihop till ytterligare en dubbelsäng och den befintliga dubbelsängen kan enkelt delas. Är ni ett stort sällskap? Då finns två tältsängar att låna. Det finns också möjlighet att låna spjälsäng och barnstol om det behövs.

 

 

Den söta lilla stugan Hönan finns i Markaryds kommun i södra småland mindre än 5 min (4,5 km) från E4:an, avfart 76 (norrifrån). Från söder avfart 77, ca 10 min (ca 1 mil).